Վտանգավոր է արդյոք մի քանի անգամ եռացրած ջուրը

5 Feb

______________________13Այս հարցն այլևս կարծես չի քննարկվում, որովհետև արդեն այն համոզմունքը կա, որ, այո, վտանգավոր է: Սակայն ահա թե ինչ է ասում մասնագետը: “Մի քանի անգամ եռացած ջուրը դառնում է ծանր, սննդի մեջ կիրառելու իմաստով ոչ պիտանի: Սակայն ջուրը ծանրանում է այն դեպքում, եթե այն շատ երկար է եռում: Իսկ դրա համար հարկավոր է, որ մի քանի տոննա ջուրը մի քանի օր եռա: Իսկ թեյնիկում եռացող ջուրը, թեկուզ մի քանի անգամ, ոչ մի բացասական հետևանք չունի”,- ասում է կանխարգելիչ բժշկության կենտրոնի մասնագետը:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: